La parella formada per Frenkie de Jong i Mikky Kiemeney saluden les dues famílies reials, la neerlandesa i l'espanyola
La parella formada per Frenkie de Jong i Mikky Kiemeney saluden les dues famílies reials, la neerlandesa i l'espanyola
barça

Viatge tenyit de blaugrana dels reis espanyols a Amsterdam: De Jong, Koeman, Jordi Cruyff, Rijkaard...

L'agenda oficial de Felip i Letícia als Països Baixos els va fer coincidir amb referents del barcelonisme

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels barris més coneguts d'Amsterdam és el Districte Vermell, però el viatge oficial dels reis espanyols a la capital del regne dels Països Baixos s'ha tenyit de blaugrana. Després d'un dinar ofert per la monarquia neerlandesa en el seu honor, Felip i el seu homòleg Guillem es van traslladar a un complex esportiu de la Fundació Cruyff al barri on va néixer l'enyorat Johan, un camp públic com els molts que l'entitat ha construït a Catalunya.

Allà Felip va tenir el primer contacte amb un ex del Barça. Els fills del mite, Susila i Jordi, director esportiu del club fins a l'estiu passat, van ser els encarregats d'explicar-li que la fundació desenvolupa projectes esportius dirigits a infants amb discapacitat o en risc d'exclusió. Felip també va rebre la salutació d'ambaixadors de la iniciativa, com Frank Rijkaard.

L'entrenador de la segona Champions no va ser l'última persona amb passat culer que va atansar la mà als reis espanyols. En el sopar de gala s'hi va veure l'internacional "orange" Frenkie de Jong, que va agafar un avió després de la sessió de recuperació posterior a la desfeta de Champions contra el PSG.

El migcampista i la seva companya, Mikky Kiemeney, apareixen a les fotografies somrients. Els monarques locals Guillem i Màxima també van convidar Ronald Koeman. L'heroi de Wembley va ser un més dels 200 invitats al Palau Reial d'Amsterdam, ciutat agermanada amb Barcelona quan es parla de futbol.

Anar al contingut