L'emotiu últim adeu de Nadal a Marid (EFE)
TENIS

"Last dance" de Rafa Nadal a Madrid, eliminat en mans del txec Jiri Lehecka

El tenista mallorquí va caure davant del txec Lehecka en els vuitens de final d'un Masters que havia guanyat cinc vegades

Redacció Esport3Actualitzat

Rafael Nadal va jugar per última vegada un partit al Masters 1000 de Madrid. El tenista de Manacor va perdre als vuitens de final amb el txec Jiri Lehecka, número 31 del món, en dos sets: 7-5 i 6-4. Un adeu emocionat però ple d'agraïments i amb el reconeixement de tothom. Fins i tot del mateix rival, dret i aplaudint mentre Nadal abandonava la pista en plena ovació.

Nadal, cinc vegades campió a la Caja Mágica (2005, 2010, 2013, 2014 i 2017) va rebre l'homenatge del públic i de l'organització del torneig. El tenista, malgrat la derrota, es va mostrar content per l'experiència viscuda:

"Fa unes setmanes no sabia si podria tornar a jugar un partit oficial i al final he pogut competir a un bon nivell. Han estat dues setmanes molt especials per haver pogut jugar un torneig que m'ha donat tant, a nivell emocional i professional."

Pel que fa al seu futur, Nadal vol seguir competint mentre el cos l'hi permeti:

"No sé fins quan podré seguir jugant. Ara, el següent objectiu és poder disputar el Masters 1000 de Roma, un torneig que he guanyat deu vegades i que és molt especial per a mi."

A més del reconeixement del món del tenis, Rafael Nadal ha rebut missatges de felicitació per part de molta gent. Pau Gasol ho feia d'aquesta manera a través de les xarxes socials.

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut