Goran Ivanisevic felicita Novak Djokovic desprrés del seu triomf a l'Open d'Austràlia del 2021 (Europa Press)
Tenis

Novak Djokovic se separa del seu tècnic després de 6 anys i 12 Grand Slams

El número 1 mundial explica el seu trencament amb Goran Ivanisevic: "A la pista hem tingut alts i baixos, però la nostra amistat es manté sòlida com una roca"

Redacció Esport3Actualitzat

Novak Djokovic busca reinventar-se per continuar a l'esglaó més alt del tenis mundial i potser per això ha anunciat la separació del seu entrenador, el croat Goran Ivanisevic, després de 6 anys de col·laboració i, entre altres coses, una dotzena de Grand Slams guanyats.

"Goran i jo hem decidit fa uns dies que deixem de treballar junts. La nostra entesa a la pista ha tingut alts i baixos, però la nostra amistat sempre ha estat sòlida com una roca"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ivanisevic, campió a Wimbledon l'any 2001 i conegut per la potència del seu servei, es va incorporar a l'staff tècnic de Djokovic per ajudar-lo a millorar el servei.

"De fet, no només em va aportar millores al servei. També molts riures, bons moments, números 1 mundials al final de l'any, rècords per batre i 12 Grand Slams"

En aquest temps, Djokovic s'ha convertit en el jugador amb més Grand Slams (24), amb més Masters 1000 (40) i amb més Copes Master (7). Ara, però, el balcànic ha arrencat l'any 2024 d'una manera més discreta que de costum, perdent a les semifinals de l'Open d'Austràlia davant Jannik Sinner, el futur vencedor, i inclinant-se a la tercera ronda del torneig d'Indian Wells davant del semidesconegut Luca Nardi.




 

Anar al contingut