Harry Kane es lamenta després que li anul·lessin un gol amb el Bayern
Harry Kane es lamenta després que li anul·lessin un gol amb el Bayern fa uns mesos (Europa Press)
Futbol

La maledicció de Kane: un altre any sense títols i ja en són dotze

El jugador anglès no tindrà la possibilitat de guanyar res aquesta temporada

Redacció Esport 3Actualitzat

Harry Kane és un dels millors futbolistes actuals i un dels màxims golejadors del panorama internacional. El seu talent és innegable, però --tot i que el davanter anglès ha fet 352 gols en dotze anys de carrera-- encara no ha guanyat cap títol.

El futbolista de Londres ha estat més de deu anys al Tottenham i es va convertir en el màxim golejador de la història, amb 280 dianes. Al club anglès mai va aconseguir un trofeu.

Kane se'n va anar al Bayern l' estiu passat. L'equip bavarès havia guanyant la Lliga els últims onze anys de manera consecutiva, però aquest any no ho ha fet. La mala sort acompanya l'atacant anglès.

Malgrat que Harry ha sigut un dels jugadors més importants de l'última dècada, el futbol encara no l'ha recompensat i continua amb les vitrines buides.


Gols sense glòria

A Baviera, només arrencar el curs, els de Tuchel van dir adeu a la Copa, eliminats per un de Tercera, i a la Supercopa. I aquest dimecres ha arribat l'eliminació de la Champions, després de la victòria del Reial Madrid en semifinals.

A Kane també se li ha resistit la Bota d'Or. Hi va estar a prop la temporada 2016-2017, quan, tot i registrar una mitjana de 0,97 gols per partit, es va veure superat per Leo Messi. Ara, els seus 31 gols en 27 partits poden tornar a ser insuficients per assaborir l'alegria d'un títol.

El Bayern ha volgut agrair a les últimes hores el suport rebut per la seva afició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut