Xavi entra a la sala de premsa (EFE)
Xavi entra a la sala de premsa (EFE)
Barça

Xavi es declara "excitat" abans del PSG: "Serà una batalla futbolística"

L'entrenador del Barça ha fet una crida als aficionats: "Montjuïc s'ha d'assemblar a les nits màgiques del Camp Nou"

Redacció Esport3Actualitzat

"Una gran oportunitat." Així veu Xavi Hernández el duel de tornada contra el París Saint-Germain. Una oportunitat per al club, per als jugadors i per a l'equip tècnic que ell encapçala. Però també és una oportunitat per a l'aficionat culer. És el que fa sentir més orgullós l'entrenador del Barça.

"Estic excitat pel partit de demà. Però també ho està el barcelonisme. Torna a haver-hi il·lusió. Ho noto al carrer."

En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha fet una crida als seguidors. Els demana màxim suport davant del que ell considera "una batalla futbolística".

"Montjuïc s'ha d'assemblar a les nits màgiques del Camp Nou. Hem de mostrar molta personalitat per passar a semifinals. Tindrem al davant un dels millors equips del món, amb un dels millors entrenadors del món. En tenim moltes ganes, estem excitats."

 

De moment, el primer suport que ha rebut l'equip ha estat del propi president. Joan Laporta ha visitat la Ciutat Esportiva Joan Gamper per donar ànims als jugadors. Xavi, fins i tot, n'ha fet broma.

"M'ha dit que es volia quedar al rondo. Imagina't! És un culer més. És fanàtic, i ho viu molt. Ha volgut donar confiança a l'equip."

 

 

Bones paraules amb Lucho i Dembélé

Xavi ha subratllat el potencial del París Saint-Germain i, en especial, del seu entrenador. Ha afirmat que Luis Enrique, juntament amb Luis Aragonés i Pep Guardiola, han estat els tècnics que més l'han marcat.

 

El Barça-PSG també suposarà la tornada a Barcelona d'Ousmane Dembélé. Per Xavi, va ser un cop baix l'adeu del futbolista francès. Espera que no tingui una rebuda hostil.

"Que la gent demostri el que li sembli. Jo no li tinc cap rancúnia. El saludaré, com ja vaig fer a París."

Una roda de premsa més, Xavi no ha pogut esquivar la pregunta sobre el seu futur. Amb l'equip llançat i a tocar de les semifinals de la Champions, potser es replanteja la decisió de plegar el 30 de juny.

"Us preocupeu massa per mi. No us preocupàveu tant fa tres mesos. Jo no soc l'important aquí."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut