futbol sala

El Barça doblega l'Sporting (5-4) i jugarà la final de la Champions

Treballat triomf de l'equip blaugrana, que s'enfrontarà en la final de diumenge (18.00, Esport3) al Palma, el vigent campió d'Europa

El Barça va arribar a Armènia dsposat a conquerir la seva cinquena Champions i de moment ja ha fet la primera part de la feina. L'equip blaugrana ha suat de valent per imposar-se a l'Sporting (5-4 en un partit d'alternatives que s'ha decidit per un golàs de Matheus.

• No ha començat bé el partit pel Barça davant del Sporting al Karen Demirchyan Arena d'Erevan (Armènia). Els portuguesos s'han avançat  als 54 segons després duna jugada d'estratègia. Alex Merlim ha picat un fora de banda. La defensa blaugrana a badat i Tomás Paçó ha engaltat una fenomenal volea que ha superat a Didac.
  • Posteriorment el porter de l'sporting, Henrique, ha estat determinant perquè el Barça no empatés amb un xut de Catela
  • En el minut 8, Touré ha empatat amb un xut des de la banda que ha desviat el defensa Fèlix amb tan mala sort que ha enredat al seu porter.
  • I tot seguit una passada de Catela l'ha culminat en gol Adolfo. La remuntada del Barça s'ha produït en menys d'un minut.
  • A falta de 4 minuts pel descans Catela no ha pogut aprofitar un doble penal al enviar la pilota al pal.
  • I tot seguit el Benfica ha fet l'empat a 2. Els portuguesos han culminat un contracop amb gol de Zicky.
  • En el minut 17,  Hugo Neves no ha perdonat  i ha marcat el refús d'un penal que inicialment ha aturat Didac .  2-3
  • A falta de 1'38 pel descans, el Barça ha empatat  després duna gran jugada de Catela que ha culminat Antonio en el 3-3  amb el que ha acabat la primera part.

Igualtat al descans

• La segona part ha començat amb el Barça més entonat i amb un Catela sensacional que ha fet el quart blaugrana amb un gran xut per l'escaire.

• L'Sporting ha empatat a quatre  gracies a Tatinho en una jugada d'estratègia que ha comptat amb la distracció defensiva del Barça.

• En el minut 26, Matheus ha marcat un golàs. Ha retallat el defensor i ha col·locat la pilota a l'escaire de la porteria.

El Palma, l'altre finalista

La primera semifinal ha estat molt emocionant. El Palma, el vigent campió d'Europa, perdia per 3-1 i per 4-2 contra el Benfica, però ha estat capaç de forçar la pròrroga. El temps reglamentari ha acabat amb 4-4 i el títol s'ha decidit en la tanda de penals, on els mallorquins han tingut la sort de cara.

Com a anècdota, els àrbitres s'han descomptat amb els xuts de penal i hi ha hagut confusió, sobre la pista, per saber si la tanda ja havia acabat o no.