L'Estadi Olímpic en els instants previs al Barça-València passat per aigua (CCMA)
Barça

El drenatge de Montjuïc, a prova: primers contratemps per la pluja a l'Estadi Olímpic

Gran part de les zones per a la premsa han estat inhabilitades per la pluja

Redacció Esport3Actualitzat

Montjuïc passat per aigua. Ha plogut durant tot el dia a Barcelona, i els ànims per pujar a l'Estadi Olímpic han decaigut en més d'un aficionat. Sigui com sigui, el gran dubte és si el temporal pot afectar el partit entre el Barça i el València que es juga a les 21 h. Segons fonts del club, el drenatge de Montjuïc és bo, i no hi ha risc de suspensió del partit.

La nova gespa de Montjuïc té una capacitat per absorbir 200 litres d'aigua per metre quadrat i hora. La mitjana del dia d'avui ha estat de 50 litres. Els operaris han estat tota la tarda treballant per monitoritzar el drenatge de la gespa, i l'han segat dues vegades perquè tingui unes condicions que no afectin la circulació de la pilota.

La pluja sí que s'ha notat a les cabines de premsa, negades d'aigua. Ho han pogut comprovar els companys de Catalunya Ràdio. Aquest és l'estat en què ha quedat la zona desprotegida dels vidres:


Així ho han viscut els companys de LaTdT:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

La pluja i el vent, a més d'un dilluns laborable a la nit, fan preveure una entrada baixa a Montjuïc en el primer partit després de l'anunci de Xavi de seguir a la banqueta blaugrana.

Tot i així, encara hi ha aficionats que heroicament han rebut l'equip en la seva arribada a Montjuïc.

Els primers aficionats ja són a l'Estadi, amb capelines i paraigües per lluitar contra una pluja que no cessa.

Anar al contingut