Haniel Langaro fent un llançament en un partit de Champions League
Handbol

El Dinamo de Bucarest de Xavi Pascual s'emporta el blaugrana Haniel Langaro

El lateral brasiler tenia contracte al Palau fins al 2025

Redacció Esport 3Actualitzat

El Dinamo de Bucarest ha anunciat la incorporació d'Haniel Langaro per a la temporada següent. El lateral brasiler no ha tingut gaires oportunitats aquest any, i per aquest motiu se'n va del Barça a l'equip romanès, amb el qual firma per dues temporades.

El jugador, de vint-i-nou anys, tenia contracte fins al 2025, encara que no el complirà per la seva marxa. A Romania es retrobarà amb Xavi Pascual com a entrenador i amb diversos excompanys culers, com Luka Cindric o Àlex Pascual.

Langaro va arribar al Barça el 2020 procedent del Dunkerque. Amb l'equip blaugrana ha aconseguit quinze títols en quatre temporades, amb dues Champions incloses, i encara en pot guanyar una altra aquest any.

El club català s'ha classificat per a la final four de la Champions League, mentre que l'entitat romanesa ha fet el mateix, encara que per la European League.

El director tècnic del Dinamo de Bucarest, David Barrufet, que ja va fitxar el lateral brasiler per al Barça fa quatre anys, s'ha mostrat molt satisfet amb la seva incorporació:

"Estic content de tornar a treballar amb Haniel. És un jugador increïble i experimentat. Amb ell tindrem més perill des de la línia de 9 metres."

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut