Les jugadores del Barça, saludant l'afició després de la derrota al partit d'anada (FCBfemeni)
Barça

El Barça ha viatjat a Londres al complet per intentar la remuntada

Jonatan Giráldez inclou Mapi León en la convocatòria per al partit de tornada contra el Chelsea

Redacció Esport3Actualitzat

L'operació remuntada va començar per al Barça dissabte passat, des del moment mateix que Stéphanie Frappart xiulava el final del partit d'anada contra el Chelsea (0-1). A la gran temporada del Barça hi apareixia una taca amb la primera derrota del curs, just en el moment decisiu de la temporada. Però l'equip blaugrana està acostumat als grans reptes i se sent capaç de capgirar la situació. Tot passa per guanyar aquest dissabte (18.30) a Stamford Bridge en un partit que serà transmès en directe per TV3. 

El Barça viatja a Londres amb un avió personalitzat, que converteix l'equip en pioner també en aquest aspecte. I ho fa amb la plantilla al complet.

Jonatan Giráldez ha inclòs també la lesionada Mapi León a la llista d'expedicionàries, tot i que la central aragonesa no està encara en disposició de reaparèixer. 

L'equip blaugrana s'entrenarà aquest divendres i també a la tarda tindran lloc les rodes de premsa prèvies. El Chelsea ha informat que ja no queden entrades per al partit. El club blau ha penjat el cartell de tot venut a Stamford Bridge, un estadi amb més de 40.000 seients. 

Anar al contingut