Ewa Pajor, celebrant un gol amb el Wolfsburg (Europa Press)
Futbol

El Barça, molt a prop de fitxar Ewa Pajor

La davantera polonesa del Wolfsburg és la gran aposta de l'equip blaugrana per a la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua apostant fort pel futbol femení i té molt avançades les gestions per fitxar una davantera de primer nivell com és Ewa Pajor. La internacional polonesa, de 27 anys, és l'atacant de referència del Wolfsburg. 

Pajor té una clàusula de rescissió de 500.000 euros i acaba contracte l'any 2025 amb el Wolfsburg, que es podria avenir a rebaixar el preu de la seva sortida. A Alemanya, però, asseguren que la jugadora ja té acordat un contracte de tres anys amb el Barça. 

En l'aspecte esportiu, la polonesa és la principal referència ofensiva de l'equip alemany, amb el qual ha marcat més de 130 gols en 190 partits. La temporada passada va perdre la final de la Champions contra el Barça: en aquell matx, Pajor va obrir el marcador per a l'equip de les llobes, però el Barça va remuntar (3-2) i va acabar guanyant el seu segon ceptre europeu. Aquella temporada, va acabar màxima golejadora de la Champions, amb nou gols. 

Pel que fa a títols, Pajor ha guanyat cinc Lligues i vuit Copes amb el Wolfsburg i ha arribat tres vegades a la final de la Champions, sense poder-la aixecar. Potser aquest ha estat el factor que l'ha fet decidir-se per acceptar la proposta del Barça.

  

 

Anar al contingut