Futbol

El Barça, obligat a remuntar a Stamford Bridge (0-1)

Un gol de Cuthbert al minut 40 dona avantatge al Chelsea en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions

Redacció Esport3Actualitzat

El Chelsea ha trencat una ratxa de més de cinc anys del Barça sense perdre com a local. Les de Jonatan Giráldez s'han vist superades per les angleses, que n'ha tingut prou amb un gol per endur-se la victòria a l'Estadi Lluís Companys. El Barça haurà de remuntar a Stamford Bridge el proper 27 d'abril a les 18.30 si es vol classificar per a la final de la Champions de Bilbao.

El minut a minut del partit:

  • (15') Domini blaugrana durant el primer quart d'hora, amb el control de la possessió, però sense cap rematada clara entre els tres pals. Un minut després, Salma ha tingut la primera ocasió pel Barça. Després d'una conducció d'Aitana pel carril central, assisteix a Salma, oberta a banda esquerra, però el seu xut el desvia Hampton a córner.
  • (32') Xut enverinat des de la banda esquerra per part de Patri Guijarro, que acaba al lateral de la porteria, però qui s'avança al marcador és el Chelsea, al minut 40. La capitana, Erin Cuthbert, es desfà d'Engen a dins de l'àrea i remata a l'esquerra de Cata Coll.

Al final de la primera meitat, el Barça ha fregat el 70% de possessió, però encara no ha fet cap rematada entre els tres pals. El Chelsea, en canvi, ha convertit en gol la primera ocasió clara que ha tingut.

La segona part ha començat amb protagonisme del VAR

  • (49') La primera ocasió de la segona part és del Chelsea, amb un xut de Lawrence que Cata Coll atura sense problemes. Un minut després, l'àrbitre Frappart ha xiulat penal a favor del Barça per unes mans del Chelsea, però després de revisar-ho al VAR, l'ha acabat anul·lant per fora de joc de Salma.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut