Xavi protesta per les amonestacions contra l'Atlètic de Madrid
Xavi protesta per les amonestacions contra l'Atlètic de Madrid (EFE)
Barça

Apel·lació reitera els dos partits de sanció a Xavi

El tècnic reapareixerà a la Lliga al Bernabéu i es perdrà els duels contra el Las Palmas i el Cadis

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol ha confirmat la sanció de dos partits de suspensió a l'entrenador del Barça Xavi Hernández, imposada pel Comitè de Disciplina. L'expulsió del tècnic blaugrana al camp de l'Atlètic de Madrid, doncs, farà perdre a Xavi el partit contra Las Palmas de dissabte i la següent jornada contra el Cadis a l'estadi Nuevo Mirandilla.

En el seu recurs, el Barcelona va esgrimir l'existència d'un error material manifest de l'acta de l'àrbitre del partit, José María Sánchez Martínez, circumstància que Apel·lació no aprecia a la vista de les proves presentades pel club blaugrana.

Xavi, abandonant el terreny de joc després de ser expulsat del camp de l'Atlètic de Madrid (Europa Press)

Retorn al Bernabéu

Després de l'expulsió, s'havia anat incrementant el rumor que a Xavi li podrien caure tres partits de sanció per la targeta vermella que va veure al camp de l'Atlètic de Madrid. Finalment, la sentència del Comitè de Competició va ser l'esperada: dos partits de sanció.

A més de la sanció disciplinària, també hi ha una multa econòmica: per a Xavi és de 600 € i per al Barça, de 700 €.

Es perdrà el partit contra el Las Palmas (30 de març) i el desplaçament a Cadis (13 d'abril) i reapareixerà en Lliga a temps per al clàssic del 21 d'abril. Abans, però, sí que serà a l'anada dels quarts de final de la Champions, contra el PSG el 10 d'abril.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut