Nico Williams celebrant el gol (EFE)
Futbol

Anul·len la sanció a l'Atlètic de Madrid pels insults racistes a Nico Williams

El Comitè d'Apel·lació havia decretat el tancament parcial de dos partits del Metropolitano

El Comitè d'Apel·lació ha confirmat que deixa sense efecte el càstig a l'Atlètic de Madrid pels insults racistes a Nico Williams. El jugador espanyol va rebre crits d'un aficionat imitant un mico fa setmanes, en l'enfrontament entre l'equip local i l'Athletic de Bilbao.

El comitè disciplinari va sancionar el club madrileny amb el tancament parcial de dos partits del Metropolitano i 20.000 euros de multa per aquests incidents. Tot i això, l'equip vermell-i-blanc va apel·lar aquesta decisió i el tribunal li ha donat la raó.

L'Atlètic de Madrid va argumentar que va fer tot el possible per prevenir tota mena d'actes racistes i que, una vegada es van produir, es va demanar per megafonia que no es repetissin. A més, defensen que va ser un cas aïllat que no pot afectar tota una afició.

Aquest no és el primer incident d'índole racista que es dona a l'estadi de l'equip madrileny. Aquest mateix any, en la prèvia del partit de Copa del Rei entre l'equip vermell-i-blanc i el Reial Madrid, aficionats matalassers van proferir insults racistes a Vinícius.

ARXIVAT A:
EsportsRacisme
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut